Desde o luns 12 de xuño ata o luns 24 de xullo o horario do Centro Asociado á UNED en Lugo será de 9:00 a 14:00 de luns a venres. Do 25 de xullo...
Leer más
Nesta xornada aprenderemos a entender que é o estrés, así como a diferenciar tipos de estrés. Tamén coñeceremos os principais factores de risco psicosocial, o impacto que ten sobre a nosa saúde tanto mental...
Leer más
A actividade “Ribeira Sacra: outras miradas sobre o viño” proponnos un achegamento ao viño dende varios contextos socio-culturais, especialmente dende o contexto da Ribeira Sacra. O curso desenvólvese a partir de conferencias de diferentes...
Leer más
Esta conferencia proporcionaranos formación sobre a problemática da contaminación por plásticos e o seu impacto no medio ambiente, ademais de consellos para reducir o seu uso e contribuír a unha causa global. Nela participarán...
Leer más
Na Arrocería Os Cachivaches estreouse o cuarto "Sabores Saudables" co chef Alejandro Méndez e con Erik Quintela, capitán do Club Baloncesto Breogán SAD. Cociñaron xuntos un ‘Arroz de espárrago blanco, crema de chícharos e...
Leer más
No Restaurante Mesón Colón, en Nadela, Lugo, estreouse o terceiro episodio "Sabores Saudables" co chef Santi Almuiña e con Sara Folgueira, xogadora do Club Voleibol Emevé. Xuntos cociñaron unha “Pescada en semisalazón con tomate...
Leer más
O prazo ordinario de preinscrición/admisión é do 22 de maio ao 6 de xullode 2023. Coa excepción dos seguintes estudos, cuxo prazo finaliza antes, o 6 de xuñode 2023: