Esta conferencia proporcionaranos formación sobre a problemática da contaminación por plásticos e o seu impacto no medio ambiente, ademais de consellos para reducir o seu uso e contribuír a unha causa global. Nela participarán...
Leer más
Na Arrocería Os Cachivaches estreouse o cuarto "Sabores Saudables" co chef Alejandro Méndez e con Erik Quintela, capitán do Club Baloncesto Breogán SAD. Cociñaron xuntos un ‘Arroz de espárrago blanco, crema de chícharos e...
Leer más
No Restaurante Mesón Colón, en Nadela, Lugo, estreouse o terceiro episodio "Sabores Saudables" co chef Santi Almuiña e con Sara Folgueira, xogadora do Club Voleibol Emevé. Xuntos cociñaron unha “Pescada en semisalazón con tomate...
Leer más
O prazo ordinario de preinscrición/admisión é do 22 de maio ao 6 de xullode 2023. Coa excepción dos seguintes estudos, cuxo prazo finaliza antes, o 6 de xuñode 2023:
O segundo “Sabores Saudables” tivo como protagonistas ao chef Nardo Eiroa do Restaurante Canedo, e a Sergi Quintela, capitán do Club Baloncesto Breogán SAD. Cociñaron uns ‘Tallaríns de mar picantes con tomate en tres...
Leer más
Na XVI edición destas Xornadas, a UNED colabora un ano máis achegando a acreditación académica da man dos créditos ECTS, que se proporcionarán a aqueles estudantes que superen a actividade.
Este ano dedícanse á temática...
Leer más